Излязоха подробности и за другото убийство на територията на България. Както

...
Излязоха подробности и за другото убийство на територията на България. Както
Коментари Харесай

Следи от много кръв! Задържаната в Сърбия жена пребила до смърт мъжа си

Излязоха детайлности и за другото убийство на територията на България. Както по-рано ви съобщихме, мъж бе погубен брутално в жилище във Варна. Другата трагедия се е разиграла в Костинброд, за което Glasnews заяви през вчерашния ден.

Окръжната прокуратура в София следи следствието за съзнателно убийството.

Понастоящем е открито, че е починал 49-годишен мъж, който живеел на фамилни начала със 56-годишна жена и сина ѝ в град Костинброд. Жената работела най-вече в чужбина. В България постоянно възниквали кавги сред нея и мъжа, когато била под въздействието на алкохол.

На 12 януари дамата и синът й напуснали рамките на Република България и минали държавната граница със Сърбия. Пред способените сръбски управляващи синът показал, че в нощта на 11 против 12 януари тримата се скарали и майка му нанесла побой на потърпевшия.

Властите на Сърбия уведомили българските си сътрудници, заради което същите неотложно посетили адреса в Костинброд. На място в жилището служителите на реда разкрили тялото на мъжа. Бил осъществен оглед на местопроизшествието, при който са били установени голям брой следи от кръв в цялото помещение, по мебели и движимости.

Майката и синът й са упрекнати за осъществено съзнателно ликвидиране. Понастоящем те се намират в Сърбия, където са краткотрайно арестувани за период до 30 дни със правосъдно решение.

Окръжната прокуратура в София изготви искане за екстрадиция на обвинените, с оглед предаването им в Република България, където ще се организира наказателното гонене по отношение на тях.

Разследването продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР